چگونه می‌توان سرعت سایت را افزایش داد؟

چگونه می‌توان سرعت سایت را افزایش داد؟

هیچ کس سایت کند دوست ندارد! امروزه 60% از کاربران اینترنت از موبایل استفاده می‌کنند که با گذر زمان این مقدار رو به افزایش است. ما در اینجا به بررسی مواردی از طراحی سایت می پردازیم که در سرعت سایت تاثیرگذار است. بالا رفتن سرعت سایت اهمیت زیادی در سئوی سایت دارد، پس پیشنهاد می‌کنم حتی الامکان موارد زیر را رعایت کنید.

۱۴ شهریور ۱۴۰۰

طبق آمار:
73% از کاربران اینترنت موبایل، می‌گویند با سایت‌های بسیار کند مواجه می‌شوند.
51% از کاربران اینترنت موبایل، می‌گویند با بسیاری از سایت‌هایی مواجه می‌شوند که به مشکلی برخورده‌اند (crash)، مسدود شده‌اند (froze) و یا ارور می‌دهند.
38% از کاربران اینترنت موبایل، می‌گویند اغلب با سایت‌هایی که در دسترس نیستند، مواجه می‌شوند.
47% ار کاربران انتظار لود شدن یک سایت در 2 ثانیه را دارند.
40% از مردم سایت‌هایی را که بیش از 3 ثانیه طول می‌کشند، را می‌بندند.
 یک ثانیه تاخیر در لود یک سایت، 7% از نتیجه را کاهش می ‌دهد.

با رعایت این موارد در حین طراحی سایت می‌توانید سایتی با سرعت بالا و بهینه شده داشته باشید و در نتیجه سئو نیز موفق تر خواهد بود.

• بهینه سازی تصاویر:

در طراحی سایت، باید توجه داشت که مطالب بصری نسبت به مطالب نوشتاری سریعتر منظور خود را می‌رسانند و تاثیر بیشتری روی بیننده دارند، به همین دلیل امروزه طراحان سایت، طراحی سایت‌ها را بر پایه عکس و تصویرهای گرافیکی انجام می‌دهند. عمده ترین حجم یک سایت را تصاویر تشکیل می‌دهند، اگر به حجم هر تصویر توجه‌ای نکنیم، عملا سایت بالا نمی‌آید. لازم است هر تصویر یا عکس گرافیکی به حداقل حجم که در کیفیت سایت تاثیر نگذارد، برسد. برای اینکار از نرم‌افزارهایی مثل Photoshop می‌توانید استفاده کنید که ابزارهایی مثل save for web (Ctrl+Shift+Alt+s) دارند.

• فشرده سازی پروژه

کل فایل پروژه را با استفاده از Gzip فشرده کنید. البته لازم به ذکر است که تصاویر را از این فشرده سازی جدا و از روش بهینه سازی تصاویر جداگانه استفاده کنید.

• فشرده ‌سازی کدهای HTML

در طراحی سایت با ابزارهای مختلف آنلاین می‌توانید کدهای html که برای طراحی سایت نوشته شده‌اند را فشرده کنید تا حداقل حجم را داشته باشند. (با حذف spaceها و کامنت‌ها و کاراکترهای غیر ضروری)

• فشرده سازی کدهای CSS

با ابزارهای مختلف آنلاین می‌توانید کد css که برای طراحی سایت نوشته شده‌اند را فشرده کنید تا حداقل حجم را داشته باشند. (با حذف spaceها و کامنت‌ها و کاراکترهای غیر ضروری)

• بهینه سازی تحویل Css

در طراحی سایت، تا حد امکان استایل‌ها را در یک فایل خارجی قرار دهید و به صورت inline استفاده نکنید.

• فشرده سازی کدهای جاوا اسکریپت

با ابزارهای مختلف آنلاین می‌توانید کد JavaScript که برای طراحی سایت نوشته شده‌اند را فشرده کنید تا حداقل حجم را داشته باشند. (با حذف spaceها و کامنت‌ها و کاراکترهای غیر ضروری)

• کاهش زمان پاسخگویی سرور

زمان پاسخگویی از سمت سرور بستگی به مقدار ترافیک دریافتی، منابع مورد استفاده در هر صفحه، نرم‌افزار سرور و روش هاستینگ دارد. برای بهبود زمان پاسخگویی در طراحی سایت به queryهای پایگاه داده، روتینگ (routing)، مقدار مموری اختصاص داده شده دقت کنید. مقدار بهینه زمان پاسخگویی کمتر از 200 میلی‌ثانیه است.

• کاهش ری‌دایرکت‌ها

هربار که صفحه شما به صفحه‌ دیگری ری‌دایرکت می‌شود، کاربر ملزم به تحمل زمان HTTP دیگری است.

• فعالسازی ذخیره سازی مرورگر (browser caching)

زمانی‌که یک سایت را باز می‌کنید، تمامی عناصر و المان‌های stylesheets,javaScripts,HTMLs، دانلود و در حافظه قسمت کش ذخیره می‌شوند. پس وقتی دوباره به سایت مراجعه کنید، مرورگر عناصری که ذخیره کرده را لود می‌کند و دیگر نه نیازی به دانلود دوباره است، نه نیازی به http request به سرور.

• کاهش تعداد پلاگین‌های مورد استفاده

پلاگین‌های غیرضروری و اضافه را حذف کنید.

 

برخی از پروژه‌ها
ادویه‌های حرفه‌ای
مزید

مزید نام برندی ایرانی است که تمرکز اصلی آن ارائه با کیفیت ترین ادویه ها و چاشنی های خوراکی با تمرکز فروش به رستوران ها و فست فودهای ایرانی است.

طراحی داخلی
دریم هاوس

دریم هاس یکی از برترین شرکت های فعال ایران در حوزه طراحی دکوراسیون و سیستم های آشپزخانه با تکیه بر به کارگیری خلاقیت و علم روز است.

پروژه‌های بیشتر