یکی از صنعتهای بزرگ جهان که سالانه میلیارها دلار از سرمایه در گردش جهان را به خود اختصاص میدهد، صنعت گرافیک است که در این میان گرافیست های دارای ایدههای نو و تازه از استقبال بیشتری برخوردار هستند.
موضوع اصلی که اغلب گرافیست ها و طراحان گرافیک باید به آن توجه داشته باشند، تغییرات فرهنگی و نیازهای جامعه است که باید فرد طراح به صورت یک جامعه شناس خبره و مسلط، توانایی طرح ریزی یک پلن گرافیکی مرتبط با موضوع روز را داشته باشد. در برخی از متدهای تدریسی گرافیک، اصل طرح گرافیکی باید بر اساس دید مخاطب و متناسب با فرهنگ و تمامی عوامل دقیق در شکلگیری جامعه صورت گیرد، اما آیا تا به حال گرافیستها توانستهاند آثاری با ویژگیهای فوق ارائه دهند؟
جواب این سوال قطعا مثبت است اما باید دید چرا اغلب گرافیست ها توانایی ارتباط با مخاطبین خود را ندارند؟ شاید تا به حال با برخی از آثار هنرمندان در سراسر جهان آشنا شده باشید که یکی از برترین و معروفترین آنها که تابلوی مونالیزای داوینچی است. با نگاهی عمیق به این نقاشی میتوان دریافت که داوینچی تا چه اندازه احساسات دقیق و عمیقی را در این اثر هنری با هنر تمام به نمایش گذاشته است و سبب شده این اثر نه فقط اثری هنری بلکه اثری فرهنگی، اجتماعی و تاریخی لقب گیرد. شاید راز ماندگاری این اثر را باید در قرن 16 و اتفاقات جامعه رنسانس جستجو کرد که به عقیده بسیاری از افراد، این اثر طلوع نوری اجتماعی بر دستان داوینچی بوده و نقش جامعه خود را در این اثر به نمایش گذاشته است.
اما در دنیای مدرن که اغلب افراد درگیر فعالیتهای بسیار خود هستند، شاید لازم باشد تا گرافیستها برای جذب مخاطب خویش از هنر خود استفاده کرده و با توجه به نیازها، ایدههای خود را ارائه دهد. بهتر است برای هرچه نزدیک کردن آثار خود به عقاید و افکار و نیازهای مردم از سوژههای حقیقی بهرهمند شویم. اما منظور از سوژه حقیقی چیست؟
اغلب افراد حقیقت را در مقابل تصورات و خیالپردازی میدانند که تا حدودی درست است اما یک طراح گرافیک در صورتی که طرحی حقیقی از مسائل مورد علاقه جامعه را ارائه دهد، ممکن است با واکنش منفی جامعه رو به رو شود. در این جا منظور از طرح حقیقی بارور سازی سوژههای مورد توجه جامعه و پردازش آن بر اساس برخی منابع هنری و سپس ارائه ایده هنری و گرافیکی است.
پس در نتیجه یک گرافیست باید سوژه ها را از تعدادی فیلتر عبور دهد که برخی از آنها به شرح زیر است:
- اصلاح سوژه اولیه
- بررسی ابعاد آن بر اساس نیازهای جامعه و اتفاقات حقیقی جوامع
- تعریف سوژه بر اساس متدهای هنری گرافیکی
- قرار دادن خود به جای مخاطب
- ارائه ایده جدید و نو
که نیاز است فرد در هر مرحله در صورت امکان از افرادی که در اطراف خود دارد همانند دوستان و نزدیکان خود با صداقت بخواهد نظرات خود را در مورد ایده اولیه بدهند تا گرافیست بتواند در صورت اشکال نسبت به اصلاح آن اقدام کند.
مزیت برون سپاری خدمات پشتیبانی شبکه چیست؟
تیم پشتیبانی شبکه گروهی از متخصصان IT است که مسئول مدیریت و نگهداری شبکه کامپیوتری یک سازمان هستند. با ارائه خدمات پشتیبانی و نگهداری منظم، به شما کمک میکند تا زمان و منابع خود را آزاد کنید و بر روی وظایف اصلی خود تمرکز کنید.