سئو از عبارت Search Engine Optimization گرفته شده است و به معنی بهینهسازی موتور جستجو است که برای بهتر شدن کارکرد سایتها طبق استانداردهای موتورهای جسستجو و افزایش تعداد بازدیدکنندگان انجام میپذیرد. در واقع سئو به کلیه فعالیتهایی گفته میشود که در طراحی سایت، تولید محتوا و … انجام میگردد تا سایت در نتایج موتورهای جستجو رتبه بالاتری به دست آورده و کاربران بیشتری به آن جذب شود.
البته مفهوم سئو منحصر به موتورهای جستجو نیست و اینکه سایت برای بازدیدکنندگان مناسبسازی شود هم از فاکتورهای مهم محسوب میشود. سئو پروسه آسان و راحتی نیست که بتوان به سهولت آن را پیادهسازی نمود چرا که نیازمند علم و دانش و همچنین صبر زیاد است.
روشهایی که در سئو به کار میروند به معنای دستکاری نمودن موتورهای جستجو و یا فریب دادن آنها نیستند بلکه برای بهتر دیده شدن سایتها با هدف بالا بردن رتبه آنها به کار گرفته میشوند و روشهایی کاملا اخلاقی هستند.
اهداف سئو
هدف اصلی و بسیار مهم سئو این است که به وب سایتها کمک میکند تا در نتایج جستجوی طبیعی در بالای صفحه قرار گیرند و ارتباط بین صفحات و کلمات کلیدی استفاده شده به وسیله کاربران را افزایش دهد. زمان، سرمایه اولیه بسیار بزرگی برای سئو محسوب میشود. مدت زمانی که طول میکشد تا سئو به نتیجه مطلوب و خوبی برسد بستگی به نحوه به کار بردن کلمات کلیدی رقابتی در بهینهسازی سایت و یا صفحه مورد نظر دارد.اهداف سئو را میتوان به طور خلاصه اینگونه بیان کرد:
- تأثیر مثبت در بازدید وب سایت دارد
- در ایجاد برند مؤثر است
- ترافیک سایت را افزایش میدهد
- رتبه وب سایت را در صفحه نتایج موتورهای جستجو بالاتر میبرد
- فروش محصولات را به طور مطلوبی بالا خواهد برد
- در تبلیغات جزو بهترین ابزار محسوب میشود. بازدیدهایی که از روشهای سئو حاصل میشوند بهترین نوع تبلیغ هستند و در طولانی مدت برای شما هزینه کمتری را خواهد داشت.
سئو سایت را از کجا باید شروع کرد؟
به طور کلی سئو را میتوان به دو بخش تقسیم نمود. یک بخش سئو داخلی یا بهینهسازی درون صفحه است و بخش دیگر آن سئو خارجی یا بهینهسازی بیرون صفحه است. سئو داخلی ۳۰ درصد از فاکتورهای اساسی و اصلی بهینهسازی سایت در رتبهبندی موتورهای جستجو را در برمیگیرد در حالیکه سئو خارجی ۷۰ درصد آن را تشکیل میدهد. سئو داخلی شامل تولید محتوا، لینک بیلدینگ داخلی، استاندارد بودن قالب و متاتگها است. سایتها میتوانند با رعایت این اصول بخش زیادی از فرایند سئو را طی کنند و جایگاه بسیار مناسبی در کلمات کلیدی بهدست آورند. سئو خارجی دشوارتر از سئو داخلی است و درواقع میتوان گفت که کمی خطرناکتر است؛ زیرا بخش زیاد و اصلی سئو خارجی مربوط به لینک بیلدینگ است که در آن دریافت لینک از سایر سایتها انجام میگیرد و اگر این کار درست انجام نشود و اصول لینکسازی رعایت نگردد، ممکن است آن سایت دچار خسارات جبرانناپذیری شود.سئو کار کیست و چه ویژگیهایی دارد؟
سئو کار یا متخصص سئو به کسی گفته میشود که به اصول سئو تسلط کامل دارد و باید از آخرین اخباری که در این حوزه در موتورهای جستجو انتشار یافته آگاهی داشته باشد و آنها را پیگیری نماید. سئو کار باید بتواند اصول اساسی و مهم سئو را برای بهینه سازی سایت یا صفحهای خاص بهکار ببرد. عملکرد و فعالیتهای یک متخصص سئو فقط به ترفندهای خاص و بک لینک در فضای وب خلاصه نمیشود، بلکه سئوکار باید بداند از چه کلمات کلیدی استفاده کند که دارای محبوبیت زیاد هستند و همچنین به دنبال راهها و روشهایی باشد که سبب افزایش ترافیک سایت گردد. افزایش ترافیک برخورداری از مشتری بیشتر را نیز بهدنبال خواهد داشت. شاخصهایی که سئوکاران باید به آنها کاملا مسلط باشند بسیار زیاد است و نیاز به مهارت بالای متخصصین سئو دارد. درواقع بهطور خلاصه و کلی باید گفت که یک متخصص سئو باید بتواند مواردی که در زیر به آنها اشاره میشود را درک کند:- اهمیت بالای لینکها
- تأثیر سئو داخلی و سئو خارجی بر رتبه سایت
- ضرورت تولید محتوا و بازاریابی آن برای هر گونه بازاریابی آنلاین
- تأثیرگذاری شبکههای اجتماعی بر روی سئو
- ارزش هزینه نمودن برای تبلیغات کلیکی
- چگونگی استفاده از روشهای جدید و به روز مانند سئو ویدئو
مزیت برون سپاری خدمات پشتیبانی شبکه چیست؟
تیم پشتیبانی شبکه گروهی از متخصصان IT است که مسئول مدیریت و نگهداری شبکه کامپیوتری یک سازمان هستند. با ارائه خدمات پشتیبانی و نگهداری منظم، به شما کمک میکند تا زمان و منابع خود را آزاد کنید و بر روی وظایف اصلی خود تمرکز کنید.